bucket_iconCreated with Sketch.

The building marks its presence with a striking curved corner towards the busy Kalkbrænderihavnsgade, and likewise towards the inner square behind. Thus creating a welcoming meeting with its urban context where residential, office, retail and restaurant activities blend together.

The ground floor, with its five meter high ceilings, projects its functions as a semi-public zone that interacts with life on the square.

Total Upstream

Amerika Plads 29
2100 Копенгаген
Дания

Продукт на иллюстрации: Rockfon Blanka®, X, 1800 x 600
Продукт на иллюстрации:
Продукт на иллюстрации: Rockfon Blanka®, X, 1800 x 600
Продукт на иллюстрации:
Продукт на иллюстрации: Rockfon Blanka®, X, 1200 x 600
Продукт на иллюстрации:
Продукт на иллюстрации: Rockfon Blanka®, X, 1200 x 600
Продукт на иллюстрации:
Продукт на иллюстрации: Rockfon Blanka®, X, 1200 x 600
Продукт на иллюстрации:
Продукт на иллюстрации: Rockfon Blanka®, X, 1200 x 600
Продукт на иллюстрации:
Продукт на иллюстрации: Rockfon Blanka®, X, 1200 x 600
Продукт на иллюстрации:

Total Upstream

Страна:Дания
Архитектор:PLH arkitekter
Photographer:Svend Christensen, Nivbe fotograferne
Продукты:Rockfon Blanka®
Кромка:X
Размер панели:1200 x 600, 1800 x 600

Related case studies